Termeni si conditii

Termeni si conditii

Capitolul I – DEFINITII

eDrinks – denumeste in continuare pe S.C. Petrometal Co?96 SRL Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr.15,sector 6 CUI R8915963, J40/9123/96, PRESTATORUL serviciilor de livrare care pot fi contractate prin www.edrinks.ro Comanda – cerere adresata eDrinks de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita servicii de livrare bauturi alcoolice si non-alcoolice conform ofertei – orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.

Capitolul II – INTRODUCERE

Prezentul document defineste cadrul in care eDrinks este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre eDrinks si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor eDrinks presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare. eDrinks isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor eDrinks.

Capitolul III – DESFASURAREA PROCESULUI DE COMANDA

Orice comanda se va face online pe www.edrinks.ro. Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. eDrinks nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete. Dupa finalizarea comenzii se trimite un mesaj catre adresa de email introdusa in formular care confirma primirea comenzii.

Capitolul IV – TERMENE DE PLATA / FACTURARE

Clientii pot opta pentru servicii de livrare in aceazi zi sau in alta zi si de asemenea pot opta pentru un interval orar in care prefera sa se faca livrarea. Clientii beneficiaza de serviciile eDrinks in aceeasi zi, percepandu-se pentru aceasta o taxa de urgenta in valoare 19,9 RON. Pentru servicii de livrare in alta zi decat cea in care s-a lansat comanda, nu se percepe taxa de urgenta. Clientii pot sa opteze pentru servicii de livrare in Bucuresti sau pe o raza de 30 Km in afara Bucurestiului. Daca se opteaza pentru servicii de livrare in afara Bucurestiului, pe o raza de 30 km, se percepe o taxa de urgenta in valoare de 19,9 RON. Ulterior efectuarii platii se emite bon sa factura fiscala, in functie de situatie( client persoana fizica sau juridica).

Constituie responsabilitatea clientului sa se asigure ca dispune de fonduri suficiente in contul sau inainte de a efectua plata pentru serviciile eDrinks. eDrinks nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudicii suferite de clienti datorita inexistentei de fonduri suficiente in contul acestora pentru efectuarea platilor catre eDrinks.

Monede

Toate facturile si platile sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda sunt orientative. Clientii sunt sfatuiti sa verifice sumele utilizand cursul de schimb din ziua efectuarii comenzii.

TVA

Toate preturile includ TVA-ul.

Capitolul V MODIFICAREA / ANULAREA / SUPLIMENTAREA UNEI COMENZI

Modificarea unei comenzi lansate se poate face numai cu cel putin 2 ore anterior orei de livrare si numai in cazul in care produsul achizitionat n-a fost deja pregatit de livrare. Cererea de modificare trebuie trimisa la office@edrinks.ro si trebuie sa contina toate elementele care sa confirme modificarea. Nu garantam acceptarea cererii de modificare a comenzii decat in cazul indeplinirii tuturor conditiilor amintite mai sus.

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la office@edrinks.ro cu cel putin 2 ore anterior orei de livrare si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare. Nu garantam acceptarea cererii de anulare a comenzii decat in cazul indeplinirii tuturor conditiilor amintite mai sus.

Suplimentarea unei comenzi se poate face numai cu notificare scrisa la office@edrinks.ro cu cel putin 2 ore anterior orei de livrare si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare. Nu garantam acceptarea cererii de anulare a comenzii decat in cazul indeplinirii tuturor conditiilor amintite mai sus.

Cererile de modificare sau de suplimentare a comenzii trimise cu mai putin de 2 ore, anterior orelor de livrare stabilite, vor fi acceptate daca si numai daca veti fi de acord cu schimbarea datei de livrare in mod corespunzator si evident numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare.

Capitolul VI RECLAMATII

Semnatura de primire din partea destinatarului/beneficiarului serviciului sau produsului livrat se constituie ca acceptare a calitatii si livrarii in bune conditii a produsului/serviciului si nu permite reclamatii ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea produsului/serviciului respectiv.

In cazul in care produsele/serviciile comandate nu v-au fost livrate sau in cazul oricaror alte nemultumiri pe care le aveti in legatura cu produsele si serviciile livrate va rugam sa ne contactati la tel. Tel: 410 71 82, 411 85 00, 411 86 53, 0722 615 444 sau pe email la office@edrinks.ro.

Capitolul VII ALTE GARANTII

In cazul in care destinatarul serviciilor sau produselor comandate pe www.edrinks.ro nu este gasit la domiciliu si nici nu poate fi contactat prin alte mijloace de comunicare (telefon, email) in termen de 24 de ore de la termenul de livrare stabilit de client, acesta din urma va fi informat in legatura cu imposibilitatea efectuarii livrarii, returnandu-i-se suma platita din care se scad cheltuielile cu transportul si un procent de 5% care sa acopere alte daune cauzate de nelivrarea marfii/serviciului. Clientul are de asemenea posibilitatea de a opta pentru livrarea la o data ulterioara a produsului/serviciului respectiv, caz in care suma platita nu-i va mai fi returnata, iar acesta nu va mai fi obligat sa achite cheltuielile cu transportul si nici procentul de 5% anterior amintit.

Livrarea marfii se face la adresa de livrare din formularul de comanda; marfa putand fi lasata oricui care locuieste la adresa exacta mentionata anterior, cu conditia ca acesta sa semneze de primire si sa-si lase numele si prenumele. Semnatura de primire a acestuia se constituie ca o confirmare a calitatii produsului la momentul livrarii si prin urmare, orice contestatii ulterioare legate de calitatea produsului sau de nelivrarea acestuia sunt nule si neavenite. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in cazul neefectuarii unor livrari datorita pierderii informatiilor legate de acestea, din motive care nu tin de vointa sau de actiunile nostre.

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Daca exista riscul sa apara o astfel de situatie, aceasta va fi anuntata inainte.

Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Capitolul VIII – TERMENI GENERALI

Vom coopera cu toate resursele in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Pentru clienti ale caror actiuni intra sub incidenta actelor de mai sus ne rezervam dreptul de a bloca accesul la site in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

In cazul in care nu reusim sa contactam destinatarul unui serviciu/produs pentru a reusi efectuarea livrarii, ne rezervam dreptul de a-i contacta pe clientul care efectuteaza plata si de a-l informa asupra situatiei existente.

Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Esecul oricarui client in a se conforma termenilor si conditiilor de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului acestuia.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul www.edrinks.ro, anunturi in forum, email. Clientii ar trebui sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.