Politica de confidentialitate

Politici de confidentialitate

Garantam confidentialitatea totala a tuturor informatiilor clientilor nostri. De asemenea, garantam utilizarea acestor informatii exclusiv in vederea onorarii comenzilor sau a cererilor venite din partea clientilor.

Toate paginile care contin informatii private sunt securizate cu ajutorul celor mai recente sisteme de criptare si securizare existente, in asa fel incat accesul la asemenea informatii sa fie in totalitate restrictionat celor care ar putea incerca sa ajunga in mod fraudulos la ele.

Nu vom folosi informatiile clientilor nostri in vederea trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) destinate promovarilor de orice fel ale site-ului, poduselor sau serviciilor noastre sau ale unor terte site-uri. Pot fi operate liste de email numai in conditiile in care persoanele din aceste liste se inscriu de buna voie pentru a primi mesaje din partea nostra. Toate aceste mesaje contin o procedura de retragere din liste care permite anularea inscrierii initiale a clientului.

Orice reclamatie, referitoare la nerespectarea vreunuia din termenii de mai sus va fi analizata si solutionata in cel mai scurt timp cu putinta, luandu-se masurile care se impun. (office@edrinks.ro).

Termeni de Utilizare eDrinks – Legea aplicabila

SC EDRINKS.RO SRL, compania care controleaza acest site este inregistrata legal la Romania. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si conditii, in orice moment, fara sa aviz prealabil. EDRINKS.RO SRL respecta si se conformeaza „legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice”, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat, registrele abonatilor, precum si comunicarile nesolicitate.

Legea stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice. Prevederile acestei legi se aplica in cazul furnizorilor de retele publice si de servicii de comunicatii electronice destinate publicului, precum si furnizorilor de servicii cu valoare adaugata si furnizorilor de registre ale abonatilor care, in cadrul activitatii comerciale, prelucreaza date cu caracter personal. In ceea ce priveste masurile de securitate, furnizorul unui serviciu de comunicatii electronice destinat publicului va fi obligat sa ia toate masurile tehnice si de organizare in vederea garantarii securitatii serviciului, proportional cu riscul existent. Daca este necesar aceste masuri de securitate vor fi luate impreuna cu furnizorul retelei publice de comunicatii electronice prin care se furnizeaza serviciul respectiv.

De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice si a serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate. In ceea ce priveste registrele abonatilor, furnizorii au obligatia sa informeze abonatii despre includerea in registre, iar acestia au dreptul de a cere gratuit sa nu fie inclusi.

Prelucrarea datelor de localizare, altele decat datele de trafic, referitoare la utilizatorii sau abonatii retelelor publice de comunicatii electronice sau ai serviciilor de comunicatii electronice destinate publicului, atunci cand este posibila, este permisa doar daca datele in cauza sunt transformate in date anonime sau daca utilizatorul sau abonatul la care se refera datele respective isi da in prealabil si expres consimtamantul, doar in masura si pentru durata necesare furnizarii unui serviciu cu valoare adaugata. Legea se completeaza cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice transpune in legislatia romaneasca directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Confidentialitatea dumneavoastra

Ne-am asumat angajamentul de a proteja confidentialitatea dumneavoastra in magazinul nostru virtual. Informatiile pe care le primim de la dvs le folosim pentru a procesa comenzile dvs si pentru a va pune la dispozitie o experienta mult mai personalizata in domeniul cumparaturilor. Va rugam, cititi cu atentie partea legata de politica noastra de confidentialitate.

Renuntare

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, trebuie sa admiteti ca SC EDRINKS.RO SRL poate sa includa pagini de advertising si linkuri la alte siteuri web si SC EDRINKS.RO SRL nu are nici un fel de control asupra acestora, si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor siteuri, iar dumneavoastra renuntati la orice plangere legata de acestea impotriva noastra in orice tara de jurisdictie. Exceptand forma care a fost clar specificata pe acest site,SC EDRINKS.RO SRL , directorii, angajatii sau orice reprezentanti ai sai nu sunt responsabili de prejudiciile care ar putea sa decurga din sau sa apara in corelatie cu folosirea acestui site. Aceasta este o limitare clara a responsabilitatii care se aplica prejudiciilor de orice tip, inclusiv (fara exceptie) prejudicii compensatoare, directe, indirecte, care sunt o consecinta, pierderile de date, venit sau profit, pierderile sau prejudicierea proprietatilor sau pretentiile partilor terte.

Declinarea garantiilor

Compania EDRINKS.RO isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor acestui site. Compania SC EDRINKS.RO SRL nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea,SC EDRINKS.RO SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Politica de confidentialitate. Angajamentul nostru de pastrare a confidentialitatii.

Operational 04 August 2005

Serviciul nostru virtual isi apreciaza clientii si le respecta confidentialitatea. Noi adunam informatii despre clienti in efortul de a imbunatati experienta noastra in domeniul si de a putea comunica cu dumneavoastra despre serviciile, concursurile si promotiile noastre. Recunoastem faptul ca informatiile despre clienti trebuie mentinute si folosite intr-un mod responsabil. Nu vindem si nu inchiriem informatiile pe care dumneavoastra ni le furnizati online unei terte parti. Totusi, precizam faptul ca in anumite circumstante informatiile dumneavoastra le putem impartasi unor parti terte. Angajamentul de fata descrie care este tipul de informatii personale pe care le stocam despre dumneavoastra, de ce stocam aceste informatii, cum le folosim si cand le impartasim unei a treia parti. Acest document descrie de asemenea care sunt optiunile dumneavoastra referitoare la modul in care noi stocam si folosim informatiile dumneavoastra. Daca aveti intrebari referitoare la politica noastra de pastrare a confidentialitatii, contactati va rugam serviciul nostru pentru clienti, prin e-mail la office@edrinks.ro.

Ocazional, luam parte la programe de supraveghere, loialitate si altele similare. Din motive legate de ameliorarea caracterului personal al serviciului nostru (spre exemplu, punerea la dispozitia dumneavoastra recomandari cat mai performante sau oferte speciale care credem ca v-ar putea interesa), se poate ca noi sa primim informatii despre dumneavoastra din alte surse si sa le adaugam informatiilor pe care le avem deja despre dumneavoastra. De asemenea, uneori primim informatii de la colaboratorii nostri sau din alte surse, astfel incat sa va putem livra mai usor urmatoarea comanda sau ca urmatoarea comunicare sa fie mai eficienta. In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Va putem contacta sa va anuntam noile noastre servicii , schimbarile care apar pe web siteul nostru sau sterile legate de parteneriatul nostru cu alte companii. Putem alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la office@edrinks.ro. Va anuntam insa ca aceasta procedura poate sa dureze pana la 4 saptamani ca sa fie eficienta.

Securitatea cartilor de credit

Lucram astfel incat sa protejam informatiile dumneavoastra in timp ce acestea sunt transmise folosind software de tip SSL ?Secure Sockets Layer, care codifica informatiile pe care le introduceti dvs.

Noi dezvaluim doar ultimele 4 sau 5 cifre din numarul credit cardului dvs in momentul in care confirmam o comanda. Bineinteles, numarul intreg al credit cardului dvs este transmis companiei de credit carduri potrivite, in timp ce comanda dvs este procesata. Este foarte important ca dvs sa va protejati de orice acces neautorizat la parola sau computerul dvs. Fiti siguri ca ati selectat optiunea „sign off” in momentul in care ati terminat de folosit informatii de pe un calculator aflat in retea. Protectia securitatii informatiilor legate de credit cardul dvs: prioritatea noastra.

Noi utilizam tehnologie de tip SSL (Secure Sockets Layer), pentru a proteja securitatea credit cardului dvs in timp ce informatiile de pe acesta ne sunt transmise. SSL este campionul absolut al tehnologiei de codare pe Internet, ceea ce este o maniera foarte eleganta de a spune de fapt ca este o modalitatea foarte sofisticata de a amesteca datele dvs pe masura ce acestea vin dinspre computerul dvs spre serverele noastre de websiteuri.

Cum stiti daca informatiile de pe credit cardul dvs sunt in siguranta?

Pentru a fi siguri ca ati accesat serverul nostru de securitate, inainte de a introduce informatii financiare cu caracter privat, verificati in coltul din stanga jos al browserului dvs. In cazul in care vedeti o cheie nedesfacuta sau o incuietoare inchisa (depinde de browserul pe care il aveti dvs), atunci sistemul SSL este activ. Ca sa repetati verificarea sistemului de siguranta, uitati-va la URL-ul sau linia de locatie a browserului dvs. In cazul in care ati accesat un server de securitate, primele caractere din adresa ar trebui sa se modifice de la „http” la”https”.

Anumite versiuni de browsere si anumite firewall-uri nu permit comunicarea prin intermediul serverelor de securitate pe care le folosim noi pentru a procesa comenzi la magazin. In cazul in care nu puteti accesa serverul de securitate, indiferent din ce motiv, va rugam sa ne transmiteti comanda dvs prin e-mail la office@edrinks.ro.

Reprezentantii serviciului nostru de suport clienti va stau la dispozitie.