Despre noi

Edrinks

Misiunea, viziunea si valorile companiei

Edrinks.ro este o companie de distributie care activeaza pe piata romaneasca de 25 ani fiind prezenta in trei judete iar reteaua de clienti numara peste 5.000 de clienti. Scopul existentei companiei noastre este satisfacerea tuturor clientilor nostri:
-furnizori-prin felul in care le prezentam si vindem produsele si prin atragerea de noi clienti
-clienti: en gros, retail, horeca-prin serviciul nostru de distributie.
Clientii sunt atrasi de diversitatea mare de produse, stocuri permanente, raport bun calitate-pret, personal instruit si transport.

Misiunea noastra este sa contribuim alaturi de partenerii nostrii (furnizori si clienti) la cresterea calitatii serviciilor de distributie, printr-o gama larga de produse si servicii logistice profesioniste, într-un mod placut si accesibil.
Avem spatii noi de desfasurare a activitatii, spatii care tin cont de cerintele UE astfel incat activitatea sa se desfasoare la standarde inalte.

Viziune – vrem sa facem ca serviciul de distributie in sine sa poata fi considerat brand. Adica sa “ne miscam altfel” sa fim mai putin incorsetati in rigid, sa iesim din tipare, sa fim diferiti si speciali, sa fim usor de remarcat si de retinut.
Acum – rotitele organizatiei se misca pentru ca exista angajatii Edrinks.ro, si fiecare este motivat si altfel in afara de partea economica. Fiecare dintre noi este un pic motivat de afirmare, de success si de apreciere.
In viitor – ne propunem sa fim ghidati de entuziasm, de entuziasmul lucrului bine facut. Vrem ca toata echipa Edrinks.ro sa aiba un rol activ, creativ, novator care sa faca ca fiecare zi sa fie o provocare la crestere si expansiune motivand nevoia de dezvoltare profesionala a fiecaruia dintre noi.
Valorile noastre – obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect parteneriatele. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam.

Responsabilitate – dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.
Performanta – scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare si de a minimiza riscurile atat pentru actionariat, cat si pentru angajatii nostri.
Calitatea – suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si partenerilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata de distributie romaneasca.
text-align: justify; – necesita inovare in tot ceea ce facem. Chiar daca schimbarea nu este un proces usor, si poate implica disconfortul de a ne misca repede si a fi pe val, eforturile noastre de sunt rasplatite de satisfactia clientilor si a partenerilor de afaceri.
Implicarea in comunitate – dorim sa pastram standarde etice si sociale inalte in relatia noastra cu comunitatea, societatea civila si autoritatile. Vom continua sa dezvoltam parteneriate in toate zonele sociale unde avem acces, considerand ca dialogul, cooperarea si concilierea sunt cele mai bune metode de rezolvare a oricaror dificultati.